Over De Vaan MKB


Meer informatie

De Vaan MKB Accountants is nieuw opgezet en zelfstandig opererend binnen de DVA-adviesgroep. De Vaan MKB Accountants wil met name ondernemers de extra diensten bieden, die een administratiekantoor vanwege wetgeving niet kan en niet mag bieden. Bepaalde werkzaamheden zijn nu eenmaal exclusief voorbehouden aan de beroepsgroep van accountants.

De Vaan MKB Accountants heeft de vijf grondbeginselen van de accountancy letterlijk en figuurlijk hoog in het vaandel staan: integriteit, objectiviteit, deskundigheid en zorgvuldigheid, geheimhouding en professioneel gedrag. Het zijn deze begrippen die wij hebben verweven in onze dienstverlening en de wijze waarop wij kwaliteit willen bieden. Het is het vertrekpunt van waaruit wij aansluiting met u willen vinden in een open zakelijke relatie en een daarop afgestemde persoonlijke benadering.

Voor u als klant kunnen nog andere argumenten bestaan om juist met een accountantskantoor in zee te gaan. In voorkomende gevallen wordt dat verlangd vanuit uw beroepsgroep of bedrijfstak, vraagt uw financier hierom of wordt dit wettelijk voorgeschreven ter bescherming van de belangen van het maatschappelijk verkeer.

Bovenstaande betekent niet meteen dat wij willen verzanden in formaliteiten, want wij zijn van mening dat onze dienstverlening voor ons werkbaar en voor u betaalbaar moet blijven. Dat laatste aspect proberen we als kantoor positief te beïnvloeden in onze tariefstructuur, doordat u bij ons niet standaard betaalt voor werkzaamheden die u niet afneemt. Relatief dure kennis kopen wij voor u in binnen ons netwerk, maar alleen als dat strikt noodzakelijk is.

Voor u als ondernemer willen wij uw gids zijn in het woud van regeltjes waarmee het ondernemerschap in Nederland is omgeven. Daarmee willen we voor u de risico’s en onzekerheden rondom dat ondernemerschap zoveel mogelijk wegnemen, zodat u zich bezig kunt houden met datgene wat u drijft. Daarbij handelen wij vanuit onze natuurlijke zorgplicht, waardoor we heel nauw betrokken zijn bij het reilen en zeilen van u, in zowel zakelijk als persoonlijk opzicht.

Contactgegevens


Adres
Het Schild 1
Den Dungen