Over DK Accountants en Adviseurs


Meer informatie

“Betrokken bij uw bedrijf.” Dat is ons motto. We hebben interesse voor de activiteiten van onze cliënten en aandacht voor hun persoonlijke en zakelijke belangen.

DK Accountants & Adviseurs is een groeiende organisatie. Onze klantenkring is zeer gevarieerd. De drijfveer van ons kantoor is betrokkenheid bij onze cliënten. Waardevol zijn onze goede contacten met banken. Onze prijs-prestatie verhouding maakt ons tot een aantrekkelijke partner.

Een succesfactor voor bedrijven en organisaties is dat ze hun koers snel kunnen bijsturen. Deskundigheid in accountancy is daarbij cruciaal. Het gaat om overzicht van de financiën en inzicht in de diverse facetten van de bedrijfsvoering. DK Accountants & Adviseurs zijn u graag van dienst.

Belasting is een complexe zaak. Wij halen voor u binnen de wettelijke grenzen het hoogste rendement uit de diverse belastingfaciliteiten en –regelingen. Ook bedrijfsadministratie behoort tot onze expertise. Wij adviseren u bij het inrichten van uw administratie en verwerken van de diverse informatiestromen. Onze professionele administrateurs verzorgen uw complete loonadministratie, inclusief de automatisering.

Ons kantoor groeit en open sollicitaties zijn altijd welkom.

 

 

 

Contactgegevens


Adres
Edisonbaan 23
3439 MN Nieuwegein
Contact
Adres
Strawinskylaan 3051
1077 ZX Amsterdam
Contact
Adres
Strawinskylaan 3051
1077 ZX Amsterdam
Contact
Adres
Landjuweel 22
3905 PG Veenendaal
Contact
Adres
Morsestraat 37
4004 JP Tiel
Contact
Adres
Beurtschipper 3
3861 SB Nijkerk
Contact