UNIT4

Van salarisverwerking en workflow tot analyse – je automatiseert je HR hiermee al in UNIT4.

mogelijkheden

MijnSubsidie voor jou als UNIT4-gebruiker

Win veel tijd dankzij deze automatisering. Je voert als altijd gegevens van nieuwe medewerkers in UNIT4 in; de koppeling met je pakket leest die automatisch bij ons in. En dan begint het subsidieproces al.

Integraties

Combineer ’t beste van 2 werelden met UNIT4 & MijnSubsidie

Gebruik je salarismedewerkers waar je ze nodig hebt. Laat al het subsidiewerk over aan de automatisering. En haal voortaan elke personeelssubsidie die er bestaat binnen voor je klant.

Ideaal voor je adviesfunctie

Dé kans om de adviesfunctie van je kantoor een boost te geven. De software doet zijn werk, terwijl jij je tijd slimmer besteedt.

Elke aanvraag op tijd

Dankzij de koppeling zien we meteen wie er nieuw in dienst is. En zo zijn we er altijd op tijd bij met een subsidieaanvraag.

Beter dan elk mens

MijnSubsidie wordt niet ziek, houdt 1,5 meter afstand :-), heeft altijd tijd, maakt geen fouten en is goedkoper dan een mens …

UITPROBEREN

Vraag nu de gratis demo aan

Gebruik je dit salarispakket? Vul dan hier je gegevens in en vraag een gratis demo aan. Dan maken we een afspraak waarin we online het programma demonstreren.

Na de demo mag je het programma 3 maanden via een pilot proberen. Je betaalt dan alleen het abonnement (dit tarief hangt af van het aantal loonstroken). Elke gevonden subsidie is voor jou en je klanten dan pure winst.

Download de UNIT4 Brochure

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van MijnSubsidie? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Probeer nu 90 dagen het complete programma. Van subsidiescan tot en met beheer van subsidieaanvragen en andere handige functies.