MijnSubsidie is ontstaan uit het idealisme om de subsidiewereld eenvoudiger te maken. Vanuit ervaring weten we dat het invullen van een formulier voor een subsidieaanvraag gemiddeld zo’n twee uur in beslag neemt. Tijd die u als ondernemer natuurlijk graag efficiënt besteed. Daarnaast kan dit proces ook nog eens ingewikkeld zijn. Daarom is het goed om te weten hoe groot de kans is dat uw aanvraag wordt gehonoreerd. Hier moest een oplossing voor komen en zo werd de website geboren.

Wie zitten achter MijnSubsidie?

MijnSubsidie is opgezet door de twee Utrechtse ondernemers Michiel van der Maat en Moritz Tielemans. Met een achtergrond in de informatica en digitale communicatie gecombineerd met ervaringen als jonge ondernemers zijn zij met MijnSubsidie van start gegaan. Zo had Moritz al heel wat ervaring met subsidieaanvragen, hier liep hij dan ook vaak tegen hetzelfde probleem aan. Het aantal formulieren en irritaties die zich voordeden bij de desbetreffende aanvragen liepen enkel op. Het aanvragen van subsidies is een tijdrovend en ingewikkeld proces, en daar besloot hij iets aan te doen. Hij benaderde Michiel om MijnSubsidie technisch mogelijk te maken en samen hebben zij de huidige module ontwikkeld.
Het concept

Het concept van MijnSubsidie is heel makkelijk: weten waar u aan toe bent in een paar minuten. Tijd is geld, en als ondernemer weet u dit als geen ander. Daarom wil MijnSubsidie u helpen tijd te besparen en deze vooral efficiënt te gebruiken. MijnSubsidie berekent de kans op uw gewenste subsidie, en dit geheel aangepast op uw onderneming en uw huidige situatie. Daarnaast informeert MijnSubsidie u ook over de mogelijkheden rondom deze subsidies. Zo kunt u verder met een passende kansberekening en weet u zeker dat u efficiënt te werk gaat.

De toekomst

MijnSubsidie slaat als concept al snel aan. We hebben veel enthousiaste berichten mogen ontvangen en vooral ondernemers zoals u lijken erg tevreden. MijnSubsidie streeft ernaar om de subsidiewereld te vereenvoudigen voor iedereen en is daarom tevens bezig met de ontwikkeling voor een applicatie voor verenigingen en stichtingen.

 

Over Ons

Over Ons

Over Ons