Tarieven

Wat kost het?

Kies welke wijze van subsidiebeheer van MijnSubsidie het beste bij jou past.

Mijnsubsidie Smart

30%

No Cure No Pay

  • Geen investering tijd en geld
  • Experts aan het werk
  • 100% subsidie signalering
  • Geen verborgen kosten

Plan een demo
Mijnsubsidie Pro

5

P/M
+ €125 per gevonden subsidie
Ik doe 1113 loonstroken per maand

  • 100% grip & overzicht
  • Onbeperkt signaleren & benutten
  • Subsidiescan in eigen huisstijl
  • Vervulling zorgplicht subsidieaanvraag

Plan een demo
Van product naar oplossing

Kunnen we je helpen?

Hoe wil jij het subsidiebeheer beter inrichten? Ben je graag self in control? Met de software van MijnSubsidie signaleer en vraag je alle subsidie eenvoudig aan. Of kies je ervoor om alles in zijn geheel aan de experts over te laten met MijnSubsidie Smart? It’s up to you.

Self in control

MijnSubsidie Pro

Op welk moment is er loonkostenvoordeel voor een (nieuwe) werknemer? Met het subsidieabonnement weet je het exact, en kom je tijdig in actie met de aanvraag. Je betaalt ons 125 euro per gevonden subsidie en vast maandbedrag gebaseerd op het aantal loonstrookjes.

Waarom subsidiesoftware?

Met de software van MijnSubsidie ben je altijd op de hoogte van subsidiekansen voor jouw werknemers. Vaak worden loonsubsidies gemist door onbekendheid, de aanvraagtermijn is verstreken, of door gebrek aan tijd. De software van MijnSubsidie koppelt met jouw loonpakket en begint direct met scannen en signaleren. Plug & Play. Vragenlijsten worden geautomatiseerd verzonden en zijn en is er subsidie mogelijk dan krijg je een seintje. De formulieren worden voor je klaar gezet en versturen maar.

Met de software van MijnSubsidie word je dus volledig ontlast en kun je geen subsidie meer missen en voldoe je daarmee aan je zorgplicht.

Hoe werkt de installatie?

Heb je interesse in MijnSubsidie Pro dan prikken we een datum. We sturen je van te voren een mail met vragen om de installatie succesvol te laten verlopen. Wanneer de installatie voltooid is gaat het systeem voor jou aan de slag door de eerste scans te maken. Heel eenvoudig.

Wat is de looptijd van de overeenkomst?

Onze contracten hebben een looptijd van een jaar.

Kan ik Mijnsubsidie ook eerst uitproberen?

Ja. Graag zelfs. We nodigen je uit om 90 dagen gratis te werken met het programma. Vraag hiervoor eerst de demo aan en doe daarna mee aan de pilot van 3 maanden. Ervaar zo zelf dat het systeem je veel werk uit handen neemt en gegarandeerd geld oplevert.

Betaal ik per maand?

Per maand betaal je een vast bedrag. Dit bedrag hangt samen met het aantal loonstrookjes die verwerkt worden. Naast het maandbedrag rekenen wij 250,- euro per gevonden subsidie.

Kan ik meerdere koppelingen leggen?

Werk je met verschillende salarispakketten dan is dat voor ons geen probleem. Onze software is zo gemaakt dat verschillende koppelingen gemaakt kunnen worden en toch in 1 systeem werken.

Volledige service

MijnSubsidie Smart

Wil je niet bezig zijn met subsidies? Maar ondertussen wel alle loonsubsidies benutten? Kies dan voor MijnSubsidie Smart. Dan nemen wij alles uit handen, stellen en spreken met jouw cliënt een fee af.

Wanneer moet ik MijnSubsidie betalen?

Wij factureren pas wanneer de subsidie op jouw rekening staat.

Kost het mij tijd?

Op het gebied van de personeelssubsidies nemen wij jou al het werk uit handen. Aan het begin moet er een koppeling gemaakt worden met het salarispakket en de rest gaat vanzelf.

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van MijnSubsidie? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Probeer nu 90 dagen het complete programma. Van subsidiescan tot en met beheer van subsidieaanvragen en andere handige functies.